Om firmaet

Arkitekturlab blev grundlagt af Diego Cubillo Nielsen (arkitekt) og Brian Lund Povlsen (bygningskonstruktør) ud fra ønsket om at kunne tilbyde samlet totalrådgivning ved at forene arkitektfagets kreativitet med de faktuelle og byggetekniske aspekter.

Rådgivning er baseret på en meget konkret viden og erfaring, hvilket ikke let kan overføres videre til flere medarbejdere i en større organisation. Vi har derfor bevidst valgt at beholde den lille virksomheds størrelse for at fortsætte med at sikre, at vi kan levere vores ydelser med et professionelt og højt fagligt niveau. Dette resulterer i en fleksibel og dynamisk virksomhed med hurtige respons parret med årelang erfaring. Vi har et bredt netværk og faste samarbejdspartnere med yderligere speciale kompetencer, som vi inddrager efter behov i forbindelse med vores arbejde. Som arkitekt- og byggeteknisk firma spænder vores kundekreds bredt fra private og offentlige bygherrer, til ejer- og andelsboligforeninger samt ejendomsselskaber.

Fakta

Viborggade 47A, Baghuset
2100 København Ø 
CVR-nr.: 34214999 
Tlf. 38 33 38 37
info@arkitekturlab.dk 

Forsikring
: Som medlem af Danske Arkitektvirksomheder har Arkitekturlab tegnet en prof. personskadeforsikring på 25 mio. og tingskadeforsikring på 5 mio. hos HDI Danmark
Revisor: Redmark
Medlemskaber: Danske Arkitektvirksomheder (Danske Ark) og Arkitekter Uden Grænser
Regnskaber: Se her

Offentlige bygherrer

Professionelle bygherre

Samarbejdspartnere